Web reference

Izrada suvremenih i modernih Web stranica.

Dostupnost novih informacija brzo i jednostavno?

Naši klijenti su raznovrsni, od manjih obiteljskih tvrtki pa sve do većih tvrtki s preko 50 zaposlenih. S mnogim tvrtkama surađujemo već niz godina na obostrano zadovoljstvo.

Naši klijenti su naša snaga. Saznajte više o Našim partnerima putem internet stranica koje smo razvili za njih (zadani prikaz po redoslijedu objavljivanja internet stranica)

VMD servis

VMD SERVIS je tvrtka koja se bavi upravljanjem i održavanjem isključivo objektima koje je izgradila VMD GRUPA i to u periodu od 2004. godine nadalje; 45 zgrada na 16 lokacija, ukupne površine 250.000 m2 (4.300 prostornih jedinica), od toga 150.000 m2 nadzemnog prostora (1.100 prostornih jedinica) i 100.000 m2 podzemnog prostora (3.200 prostornih jedinica). Svake godine dolazi do povećanja broja objekata na način da svaki novi objekt koji izgrade tvrtke u sastavu VMD GRUPE se predaje i ulazi u sustav upravljanja i održavanja VMD SERVISA.

Posjetite VMD servis

3dA dizajn

3dA dizajn bavi se dizajniranjem i uređenjem interijera privatnog ili poslovnog prostora pri kojem koristimo najkvalitetnije materijale. U naše djelatnosti ulazi i savjetovanje pri organizaciji prostora, izboru namještaja, boje zidova i dekoracija. Kako bi naši klijenti imali uvid u koncept budućeg prostora, izrađujemo idejne 3D vizualizacije prostora.

Posjetite 3dA dizajn

Mont kran

Tvrtka MONT-KRAN d.o.o. osnovana je 2017. godine. U potpunosti je u privatnom vlasništvu. Sjedište tvrtke je u Polonju, grad Sveti Ivan Zelina. Osnovna djelatnost je najam dizaličara, montaža, demontaža i održavanje toranjskih dizalica. Svojim klijentima nudimo kvalitetu, povjerenje i odgovornost. Glavne značajke našeg poslovanja su stručnost i kvaliteta. Kvalitetnim radom i ljudskim odnosom naš tim gradi i radi na zajedničkim poslovima - rad je temelj naše konkurentnosti i očuvanja pozicije na tržištu.

Posjetite Mont kran

Dječji vrtić Proljeće

Dječji vrtić „Proljeće“ je mjesto radosnog življenja i igre djece i odraslih, gdje se poštuju prava svakog pojedinca te se osigurava zadovoljenje specifičnih potreba, osobnih ritmova i individualno različitih strategija učenja djece. U našem vrtiću potičemo djecu da aktivno stječu znanja, oslanjajući se na urođeni istraživački i otkrivački potencijal. U ranoj i predškolskoj dobi posebno je važno djetetu osigurati radost otkrivanja i učenja koji se najviše oslanja na igru i druge zanimljive aktivnosti što odgojiteljice i cijeli stručni tim uspješno realiziraju te time osiguravaju cjeloviti razvoj svakog djeteta.

Posjetite Dječji vrtić Proljeće

TZG Sveti Ivan Zelina

Turistička zajednica grada Sveti Ivan Zelina osnovana je za područje grada Svetog Ivana Zeline. Njezine aktivnosti zakonski su definirane su Zakonom o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, a usmjerene su kroz djelatnosti ostvarenja i promicanja turističkih znamenitosti i identiteta, podizanja kvalitete turističke ponude, promocije i obavljanja promotivnih aktivnosti od zajedničkog interesa za sve subjekte u turizmu Grada.

Posjetite TZG Sveti Ivan Zelina

Vina Kos

Na 3,5 ha vlastitih vinograda i 1 ha vinograda u zakupu u Zelinsko-sesvetskom vinogradu Prigorsko-bilogorskoga podrajona, danas obitelj Kos uzgaja kvalitetne sorte: rajnski rizling, chardonnay, graševinu, moslavac (šipon), kerner, crni pinot, pjanušac Anita, Anita rose i autohtonu kraljevinu. Pretežito su zasađene na položajima Jakopovca i Košutke, na južnim padinama, bitnim za život vinove loze.

Posjetite Vina Kos

Trebate nove stranice ili niste zadovoljni postojećim stranicama?

Javite nam se s vašim zahtjevima, kako bi pronašli idealno rješenje za vašu tvrtku.

Pon - Pet
08:00 do 16:00
Subota
Zatvoreno
Nedjelja
Zatvoreno
Prodaja
+385 1 2020 622
Servis
+385 1 2020 722
Podrška
+385 1 2020 822

E-mail kontakt

Javite nam se s povjerenjem jer smo mi tu za Vas.

© 2021 Getim poslovno informatičke usluge

... i naći ćeš!