Uz svaku kupljenu klimu Vivax R dizajna na poklon dobivate Wi-Fi modul i sredstvo za čišćenje

Vivax R design serija klima predstavlja najbolji omjer uloženog i dobivenog na cijelom tržištu klima uređaja. Posebna 3D inverter tehnologija omogućuje znatne uštede energije, tihi rad i dugotrajnu kvalitetu. Birajte između upečatljive crvene, luksuzne zlatne, inovativne zrcalno sive, elegantne srebrne ili klasične bijele.

Unutarnja jedinica ima bio filter i ionizator što je čini iznimno pogodnima za osobe osjetljive na nečistoću zraka, dok vanjska ima grijače kompresora i kondenzatora čineći je iznimno učinkovitom u načinu rada grijanja.

Bio filteri su sastavljeni od posebnog biološko enzimskog i eko filtera što vrlo uspješno zadržava čak 95% bakterija, a 99% čestica prašine ostaje zarobljeno u njemu. Uz redovito čišćenje filtera učinkovita sterilizacija je zajamčena. Ionizator ispušta negativne ione koji privlače na sebe čestice koje slobodno lebde zrakom, eliminira neugodne mirise, prašinu, dim ili pelud i time učinkovito uništava čestice štetne za zdravlje. Vanjska i unutarnja jedinica opremljeni su zlatnim zavojnicama. Zlatni sloj osigurava antikorozivnu zaštitu i time zaštiti uređaj od nepovoljnih vremenskih uvjeta što produljuje životni vijek uređaja. Sve to u energetskoj klasi A++ u hlađenju i A+ u grijanju. R dizajn klima uređaja dostupan je u različitim jačinama; 2.9kW, 3.5kW, 5.3kW i 7.0kW.

Želite li u svakom trenutku kontrolirati Vaš klima uređaj dostupan je WiFi modul čijom kupnjom možete proširiti funkcije ovog uređaja. Osim uključivanja i isključivanja preko mobilne aplikacije postavite timer, saznajte u kojem načinu radi i dijagnosticirajte potencijalni kvar.

Jedino što je potrebno napraviti je kupiti jednu od Vivax R design klima uređaja u promotivnom razdoblju od 20.05. do 30.06.2021., registrirati se do 31.08.2021. upisom svojih podataka, te na e-mail koji primite kao potvrdu registracije poslati presliku računa. Nakon toga se opustite, jer na Vašu kućnu adresu šaljemo poklon Wi-Fi modul i sredstvo za čišćenje klima uređaja.

Registrirajte se klikom na https://www.vivax.com/hr/promocija-najprodavanije-klime-u-hrvatskoj.aspx

 

Zatražite ponudu