Internet oglašavanje

Oglašavanje putem interneta danas je najučinkovitiji oblik oglašavanja.

Internet je mjesto na kojem korisnici pretražuju zanimljivosti; što će raditi, kuda će ići i najvažnije što će kupiti. Vaš digitalni oglas može se pojaviti u točno određenom trenutku kada neki korisnik pretražuje proizvode ili usluge poput vaših.

Najčešći oblici internet oglašavanja su Google oglasi (Google AdWords), razni baneri na portalima i internet stranicama, pop-up oglasi, video oglasi (YouTube), oglasi na društvenim mrežama (Facebook, Twitter…), mobilni oglasi (prilagođeni korisnicima pametnih telefona i tablet računala), e-mail oglasi odnosno newsletteri...

Image

Koja će vrsta internet marketinga biti najučinkovitija za vas i vašu tvrtku ovisi o vrsti usluga i proizvoda koje nudite, a u nekim slučajevima i gdje se nalazite.

Za vas ćemo pomoću oglasa istaknuti ukratko o čemu je vaša tvrtka, proizvod ili usluga bolja od ostalih.

Pažljivo osmišljenom digitalnom kampanjom ostvarite rezultate koji su važni za vas.

Privucimo zajedno više posjetitelja na vašu stranicu pomoću oglasa koji pomažu krajnjim korisnicima pronaći vašu tvrtku, proizvode i usluge koje nudite.

Oglasi na internetu trenutno su najučinkovitijih način oglašavanja zbog iznimno velikog broja potencijalnih kupaca koji će vidjeti vaše oglase.

Nemojte proći neprimijećeni kod korisnika koji na internetu traže nešto što baš vi nudite. Neovisno o tome s kojeg uređaja korisnici pristupaju na internet, pravodobni oglasi mogu svaku osobu pretvoriti u dragocjenog kupca. 

logo

Naši klijenti su naša snaga, postanite i Vi naš klijent!

 

Vaš informatički partner

Informatička tvrtka Getim d.o.o. bavi se prodajom i servisiranjem računala i ostale informatičke opreme, designom i internet uslugama: web designom, programiranjem i hostingom.

Pratite Getim @ Facebook

Važni linkovi

  • antivirus.hr
  • najbolji program za zaštitu Vašeg računala - Kaspersky antivirus
  • sigurandns.hr
  • najmodernija zaštita filtriranjem sadržaja s interneta
  • design.getim.hr
  • od izrade vizualnog identiteta, preko tiskanih materijala, web stranica do digitalnog oglašavanja i socijalnih mreža