Održavanje informatičkih sustava

Održavanje informatičkog sustava po potrebi odnosno po pozivu

Održavanje informatičke opreme po potrebi dolazi u obzir samo kod malih poslovnih korisnika koji najčešće tek uslijed nesretnog događaja imaju potrebu za servisnim uslugama.

Po pozivu dogovaramo prvi slobodan termin za uslugu servisa koji odgovara kako nama tako i klijentu.

Iako ovakvo održavanje obuhvaća sve usluge kao i kod ugovorenog redovnog održavanja, odrađujemo ga po cijenama iz standardnog cjenika i daleko sporijim vremenom odziva.

Image

Ugovornim, preventivnim održavanjem do povećanja produktivnosti i smanjenja troškova

U dogovoru s korisnicima obavljamo redovita preventivna održavanja u cilju sprečavanja bilo programskih, bilo tehničkih kvarova. 

Dogovorene satnice servisnih usluga cjenovno su daleko povoljnije ugovornim obveznicima nego standardnim korisnicima čime se dodatno uz prevenciju smanjuje trošak Vašeg poslovanja.

Ugovori o održavanju i servisiranju informatičkih sustava osiguravaju našim korisnicima najveću razinu prevencije te najbrži mogući odziv u otklanjanju svih kvarova. Ugovori su pretežno na godišnjoj razini i razlikuju se od korisnika do korisnika ovisno o infrastrukturi i potrebama individualnih korisnika.

Ugovorni korisnici imaju prioritet nad ostalim korisnicima kod bilo kakvog servisa kao i udaljene tehničke podrške.

Zanima Vas ugovorno održavanje informatičkog sustava?

Tražite li kvalitetnu podršku u digitalnom svijetu, mi smo tu za Vas. Dopustite da preuzmemo brigu o Vašoj informatičkoj opremi te tako osigurajte neometano poslovanje i povećajte produktivnosti svoje tvrtke.

Naši klijenti su raznovrsni, od manjih obiteljskih tvrtki pa sve do većih tvrtki s preko 50 zaposlenih. S mnogim tvrtkama surađujemo već niz godina na obostrano zadovoljstvo.

Naše osoblje redovito pohađa prodajne i servisne seminare kompletnog područja poslovanja. Stalno usavršavanje i težnja što boljoj i kvalitetnijoj usluzi vrline su koje naši dugogodišnji kupci prepoznaju u nama.

logo

Naši klijenti su naša snaga, postanite i Vi naš klijent!

 

Vaš informatički partner

Informatička tvrtka Getim d.o.o. bavi se prodajom i servisiranjem računala i ostale informatičke opreme, designom i internet uslugama: web designom, programiranjem i hostingom.

Pratite Getim @ Facebook

Važni linkovi

  • antivirus.hr
  • najbolji program za zaštitu Vašeg računala - Kaspersky antivirus
  • sigurandns.hr
  • najmodernija zaštita filtriranjem sadržaja s interneta
  • design.getim.hr
  • od izrade vizualnog identiteta, preko tiskanih materijala, web stranica do digitalnog oglašavanja i socijalnih mreža