Web hosting i domene

Getim web hosting i domene

Kako bismo zaokružili poslovanje vezano uz internet usluge pružamo i usluge registracije domena, web hosting stranica, izdavanje SSL certifikata, najam virtualnih privatnih servera i ostale vezane usluge.

Za vas odrađujemo registracije, produljivanje i prijenos svih domena (hr, com, eu i mnoge druge). Domene zatim smještamo na naš web hosting server.

Nudimo kvalitetan hosting na serverima kolociranim u najboljem hrvatskom datacentru Hrvatskog telekoma čime osiguravamo besprijekoran bandwidth i najbrži mogući odziv tj. najmanji ping. Superiorna mreža osigurava najpouzdaniji i najbrži pristup do Vaših stranica, a osim toga Google stranice smještene na servere u državi iz koje su stranice – bolje rangira! Ovisno od kuda su naši korisnici možemo ponuditi hosting i na europskim, ali i američkim serverima.

Image

Koristite adrese elektroničke pošte na Vašoj domeni tipa imeiprezime@nazivtvrtke.hr

Na web hosting server osim internetskih stranica, smještamo, izrađujemo i upravljamo s klasičnim poštanskim sandučićma. Za kvalitetniju komunikaciju elektroničkom poštom nudimo i uslugu elektroničke pošte u oblaku pomoću Microsoft i Google proizvoda. Po potrebi odrađujemo migraciju lokalne elektroničke pošte u sandučiće u oblaku.

Nudimo zakup servera smještenih u hrvatski, njemački ili američki datacentar.

U ponudi osim standardnih Linux i Windows hosting servera, nudimo i namjenske Joomla i WordPress hosting servere, dedicirane servere te virtualne servere tzv. cloud VPS hosting.

Koristimo servere smještene u najbolji hrvatski datacentar, kod Hrvatskog telekoma. Serveri mogu biti djelomično ili potpuno nadzirani s naše strane.

Svi naši serveri opremljeni su sa SSD diskovima u RAID polju. Standardno su uključeni antispam i antivirusna zaštita, sigurnosno kopiranje podataka, neograničen broj poddomena, addon domena, računa e-pošte, FTP računa i MySQL baza. Zajamčeni uptime je 99.9%

Za stranice koje trebaju više serverske snage nudimo VPS-ove.

Pomoću KVM tehnologije snažni višeprocesorski server dijeli se na više manjih servera koje nazivamo virtualnim privatnim serverima (VPS). Za svakog od njih izolirani su određeni resursi na koje ostali VPS-ovi nemaju utjecaj. Zakupom nekog VPS paketa unaprijed znate na koje resurse servera možete računati. Svaki VPS ponaša se u stvarnosti kao pravi server. Konfiguraciju servera odrađujemo za vas.

Visoka sigurnost uz SSL certifikate.

Za uspješno online poslovanje osim kvalitetnog web hosting servera za sadržaj internet stranica potrebno je osigurati sigurnu i provjerenu komunikaciju s posjetiteljima vaših web stranica, te jednostavnu mogućnost provjere vašeg identiteta. To postižemo instalacijom sigurnog SSL servera za koji je potreban SSL certifikat priznatog izdavatelja certifikata (CA – Certified Authority) kome se vjeruje, kojim se jamči da tvrtka postoji i da web server radi u skladu sa SSL protokolom. Nudimo vodeće SSL certifikate s najbržim procesom izdavanja.

logo

Naši klijenti su naša snaga, postanite i Vi naš klijent!

 

Vaš informatički partner

Informatička tvrtka Getim d.o.o. bavi se prodajom i servisiranjem računala i ostale informatičke opreme, designom i internet uslugama: web designom, programiranjem i hostingom.

Pratite Getim @ Facebook

Važni linkovi

  • antivirus.hr
  • najbolji program za zaštitu Vašeg računala - Kaspersky antivirus
  • sigurandns.hr
  • najmodernija zaštita filtriranjem sadržaja s interneta
  • design.getim.hr
  • od izrade vizualnog identiteta, preko tiskanih materijala, web stranica do digitalnog oglašavanja i socijalnih mreža