DNS zaštita

SiguranDNS - nova vrsta vatrozida za moderan internet

Štiti vas od svih vrsta sigurnosnih prijetnji, blokira oglase i programe za praćenje na internetskim stranicama i unutar aplikacija istovremeno pružajući siguran i nadziran internet djeci – na svim uređajima te na svim mrežama.

Uz filtriranje samih sadržaja internet stranica SiguranDNS koristi zaseban inovativni sustav za otkrivanje botneta i zlonamjernih internetskih resursa (malware) koji se temelji na kontinuiranom strojnom učenju i analizi ponašanja korisnika.

Image

Zaštite svoju obitelj i tvrtku od prijetnji i neželjenih sadržaja s interneta

Nudimo proizvode za kućne korisnike, poslovne korisnike, obrazovne ustanove i neprofitne organizacije. SiguranDNS je visokokvalitetno rješenje za filtriranje neprimjerenog i neželjenog sadržaja interneta namijenjen širokom rasponu tržišta i potrošača. Zaštitite uređaje bilo kojeg operativnog sustava koji pristupaju internetu iz vaše mreže.

Zaštitite svoju mrežu od zlonamjernog softvera i krađe identiteta.

Zaštitite svoju obitelj i organizaciju od digitalnih prijetnji i neprikladnog sadržaja na internetu. Ne čekajte više i zatražite ponudu za SiguranDNS još danas!
logo

Naši klijenti su naša snaga, postanite i Vi naš klijent!

 

Vaš informatički partner

Informatička tvrtka Getim d.o.o. bavi se prodajom i servisiranjem računala i ostale informatičke opreme, designom i internet uslugama: web designom, programiranjem i hostingom.

Pratite Getim @ Facebook

Važni linkovi

  • antivirus.hr
  • najbolji program za zaštitu Vašeg računala - Kaspersky antivirus
  • sigurandns.hr
  • najmodernija zaštita filtriranjem sadržaja s interneta
  • design.getim.hr
  • od izrade vizualnog identiteta, preko tiskanih materijala, web stranica do digitalnog oglašavanja i socijalnih mreža