Getim je ovlaštena prodavaonica Kaspersky proizvoda - Kaspersky Registered Partner

U ponudi imamo kompletnu paletu proizvoda za kućne korisnike, male i srednje tvrtke te velike poslovne korisnike. Kaspersky pruža sve vrste antivirusne zaštite od neželjenih i zločudnih programa.

Tvrtka Kaspersky Lab osnovana je 1997. godine u Moskvi s regionalnim uredima širom svijeta i internacionalni je proizvođač anitivirsnog softvera i paketa za kompletnu zaštitu informatičkih sustava.

Image

Kaspersky Registered Partner

Naši djelatnici redovito pohađaju Kaspersky seminare, kako prodajne tako i tehničke radionice - iznimno bliska suradnja s uvoznikom i dugogodišnje iskustvo na polju antivirusne zaštite omogućavaju nam besprijekornu kvalitetu usluge našim korisnicima što je prepoznao i Kaspersky dodijelivši nam Certifikat ovlaštenja.

Prednosti Kaspersky zaštite:

1
ako prelazite s konkurentskog poslovnog antivirusnog rješenja na Kaspersky možete ostvariti stimulativni rabat
2
državne ustanove; sudovi, općine, škole itd. automatski ostvaruju popust u iznosu 50% od pune cijene
3
za vrijeme trajanja licence imate pravo nadogradnje na bilo koju noviju inačicu programa koja bude puštena u opticaj

Kaspersky AVP odlikuje velika brzina rada, pouzdanost i fleksibilnost. U usporednim analizama s AntiVirusnim proizvodima drugih tvrtki redovito zauzimaju prvo mjesto, a dobitnici su brojnih nagrada i priznanja, od kojih je najznačajnijia nagrada proglašenje „Softverskim vendorom 2009 godine“ u EMEA regiji (Europa, Bliski Istok i Afrika).

Neki od velikih svjetskih korisnika su Airbus, BBC Worldwide, Tatneft, Telecom Italia Mobile, Faber-Castell, France Telecom, kao i Talijansko ministarstvo vanjskih poslova, Francusko Ministarstvo za obrazovanje te mnogi drugi.