Novosti

Elektronička pošta u oblaku uz Microsoft365

Što je elektronička pošta u oblaku?

Za kvalitetniju komunikaciju elektroničkom poštom nudimo uslugu elektroničke pošte u oblaku pomoću Microsoft 365 proizvoda. Umjesto tradicionalnog smještaja e-pošte na računalu korisnika, e-pošta u oblaku vam omogućuje pristup svim porukama s bilo kojeg povezanog uređaja. Sve dok imate pristup internetu i povezan uređaj, možete raditi svoj posao. 

Daleko ste bolje zaštićeni kada koristite usluge elektroničke pošte u oblaku nego što biste bili kad biste se za smještaj poruka e-pošte morali oslanjati samo na lokalno računalo. Platforma za e-poštu u oblaku ima ugrađenu redundanciju, što znači da brzo i lako možete oporaviti svoje poruke, kontakte i sve podatke pohranjene u svojem sustavu e-pošte.

Početna godišnja licenca za naprednu e-poštu uključuje 50 GB prostora za poruke i dodatnih 50 GB za arhivu poruka tako da sigurno više nećete imati problema sa zapunjenim sandučićem, uz to osjetno će se smanjiti količina neželjene pošte. Ukoliko postoji potreba za većim prostorom postoji i licenca koja uključuje čak 100 GB prostora i neograničen broj 100 GB arhiva. Nadogradnja licence je moguća u bilo kojem trenutku ovisno o potrebi.

Image

Po potrebi odrađujemo migraciju lokalne elektroničke pošte u elektroničku poštu u oblaku.

Baze vaših starih poruka elektroničke pošte prikupljamo iz vaših računala, u slučaju više baza istih adresa, baze prvo udružujemo i uklanjamo nepotrebne kopije poruka te zatim učitavamo u oblak. Trajanje učitavanja ovisi o količini starih poruka. Točno vrijeme preseljenja dogovaramo kako bi prekid rada bio najkraći moguć. 

Nakon završetka migracije, sve poslane i primljene poruke bit će vidljive na svim uređajima, računalima i u mobitelima. Porukama možete pristupati pomoću službene Microsoft Outlook aplikacije za stolna računala odnosno mobilne uređaje, ili s bilo kojeg uređaja prijavom u aplikaciju u bilo kojem pregledniku interneta.

Trošak migracije poruka iz tradicionalnog smještaja u napredan smještaj u oblaku je jednokratan, dok je trošak licenci na mjesečnoj bazi bez ugovorne obveze ili na godišnjoj bazi uz ugovornu obvezu. 

Javite se u Getim za ponudu migracije poruka elektroničke pošte u oblak i odgovarajuće licenciranje. Uz licence za elektroničku poštu nudimo i licence za desktop aplikacije (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access i Project)

Suvremena rješenja za pružanje usluga u oblaku pomoći će vam uštedjeti novac, poboljšati zaštitu i osloboditi više vremena za bavljenje onim što je najvažnije za vašu tvrtku.

Zaštitite dragocjene datoteke, dokumente i uspomene pomoću usluge OneDrive. Uz Microsoft 365 dobivate 1TB prostora u oblaku. Možete napraviti pričuvnu kopiju te dijeliti datoteke i slike s drugim korisnicima.

Microsoft 365 licence za elektroničku pošte u oblaku uz prostor za poruke sadrže i dodatnh 1TB prostora za podatke u Microsoft OneDrive aplikaciji.

logo

Naši klijenti su naša snaga, postanite i Vi naš klijent!

 

Vaš informatički partner

Informatička tvrtka Getim d.o.o. bavi se prodajom i servisiranjem računala i ostale informatičke opreme, designom i internet uslugama: web designom, programiranjem i hostingom.

Pratite Getim @ Facebook

Važni linkovi

  • antivirus.hr
  • najbolji program za zaštitu Vašeg računala - Kaspersky antivirus
  • sigurandns.hr
  • najmodernija zaštita filtriranjem sadržaja s interneta
  • design.getim.hr
  • od izrade vizualnog identiteta, preko tiskanih materijala, web stranica do digitalnog oglašavanja i socijalnih mreža